FIRMA HOTELARSKO – GASTRONOMICZNA "GASTRO POL" JOLANTA SOBASZEK.
realizuje przedsięwzięcie pn. „Dywersyfikacja działalności FH-G „GASTRO-POL” Jolanta Sobaszek w
województwie mazowieckim poprzez rozszerzenie oferty o catering produktów garmażeryjnych”.
Zakres projektu obejmuje zakup i montaż komory chłodniczo-mroźniczej wraz z regałami i centralnym
układem chłodzenia.
Projekt wpisuje się w cel inwestycji KPO - Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i
kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Zakup komory chłodniczej nie tylko umożliwi wprowadzenie nowej usługi, ale także przyczyni się do
zwiększenia efektywności energetycznej przedsiębiorstwa.
Całkowita wartość netto przedsięwzięcia: 90 900.00 PLN
Dofinansowanie z UE: 81 810.00 PLN
#KorzyściDlaCiebie
#NextGenerationEU
#FunduszeUE